Additive manufacturing in metaal en kunststof

Palio brengt u in contact met de juiste partij voor uw vraagstuk!

Palio is specialist op het gebied van Rapid Prototyping, Rapid Manufacturing en 3D printing. Er zijn zoveel termen voor deze vergelijkbare technieken, dat het voor menigeen al snel onoverzichtelijk wordt. Palio kent alle mogelijkheden en onmogelijkheden, en heeft een groot internationaal netwerk, bestaand uit specialisten op elk gebied. Palio brengt u graag in contact met de juiste specialist voor uw vraagstuk!

Palio brengt dus partijen met elkaar in contact, waarna deze zelf het project af kunnen handelen. Als "bruggenbouwers" tussen verschillende landen benaderen wij namens u mogelijke klanten over de grens en brengen beide partijen in contact met elkaar. Zo vertegenwoordigt Palio bijvoorbeeld het Duitse bedrijf Voxeljet, specialist op het gebied van Rapid Prototyping, in Nederland.

Voor deze grensoverschrijdende activiteiten zijn verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar. Palio adviseert u hierbij graag. Wilt u ook uw klantenkring over de grens uitbreiden? Palio staat u met raad en daad terzijde!
 
Met vriendelijke groet, Henk ten Dolle
Directeur Palio 
 

Komende activiteiten:

Open Huis Palio en Talentenpark op 27 en 28 september

Tijdens de bedrijvenbeurs van O2W (Ondernemers Overleg Winterswijk) houdt Palio een Open Huis. U bent van harte welkom op Beatrixpark 22, van 10.00-18.00 uur!

Kijk bij Nieuws voor meer informatie


Nieuwe Cursus Zakelijk Duits 2014 bij Talentenpark

Binnenkort start bij Talentenpark weer de nieuwe Cursus Zakelijk Duits.

Kijk bij Nieuws voor meer informatie


Congres 3D printen zeer geslaagd! 

Op dinsdag 24 september vond er in het Talentenpark in Winterswijk een bijzondere bijeenkomst plaats rondom het thema 3D printing. Zo n driehonderd mensen bezochten de beurs. ,,Boven verwachting veel,” zegt Martin Stor, directeur van het Achterhoeks Centrum voor Technologie dat het evenement organiseerde. ,,3D printing gaat de wereld veranderen, daarover is iedereen het eens. De vraag die heerst is: wanneer?? En hoe pas ik het in mijn bedrijfsstrategie in?” Bezoekers en standhouders waren enorm enthousiast over de beurs zelf, maar ook over de gastvrijheid van het Talentenpark en Palio. Lees meer
 

Palio is lid van: